28 Ekim 2010 Perşembe

arzucodan-cumhuriyet-bayramnda-3-kisiye3 hediye

Arzuco'dan Cumhuriyet Bayramında 3 kişiye 3 Hediye

İstedimki bu sene Cumhuriyet Bayramının coşkusunu blogumda da yaşayayım. Hediyelerimle daha cok kişiye hitap edebileyim bu sebeple 3 farklı paket hazırladım.


Paket 1: Keçe Çılgınlığı.. içinde Pembe, yeşil ve siyah renklerde 25x50 boyutlarında 3-4 mm kalınlığında 3 adet keçe (en incelerden değil) + açma  kapama düğmeli silikon  tabancası  + silikon






Paket 2 : Moher Rüyası... Nakonun yeni cıkan moher iplerinden 1 paket(500 gr) + 4.5 nolu misinalı şiş + Nakonun Dergisi. Ben sembolik olarak kırmızı renkli yünleri resimledim ama çekiliş sonunda sipariş edeceğim için nakonun internet sitesinde  renk stoğundaki renkler simli yada simsiz  olmak üzere çekiliş talihlisinin  tercihine göre sipariş edilebilir.

 Paket 3: Kızıl Saçlar..  Benim hobi  setleriyle işim olmaz saçımı boyarım keyfime bakarım diyen kızıl saçları seven hanımlar  için.. Garnier 562 Gece Kızılı + Nivea Deo roll-on+ Sürpriz hediye..  Kendinize olmasada belki sevdiklerinize..
Not: Bu boyayı birkaç gün önce kendim için aldım ama saçlarım röfleli olduğu için boyamaya hatta  kutusunu bile açmaya cesaret edemedim :)




Katılmak için ne Yapmalı? Blog izleyicim olmanızı rica ediyorum. Bu çekilişi bloglarınızda, Blogları olmayanlar twitter ve  facebookta, benim blog adresimi de vererek duyurursanız cok mutlu olurum. Ve tabiki buraya  yorum yazarak  katılmak istediğinizi belirtmelisiniz :)
Yorumlarınızda hangi paketi istediğinizi belirtmenizi özellikle rica ediyorum Çünkü çekilişi gruplara ayırarak yapacağım. paket 1 isteyen birine paket 3 ün gitmesi anlamsız olur. Farketmez diyenler 3 grubun çekilişine de  dahil edilecekler.

Çekilişleri Randomdan gerçekleştireceğim.
Blog sahibi olmayan arkadaşların yorumlarında  isim , soyisim ve mail adreslerini de eklemelerini hatırlatmış olayım :)
Hediyelerde sadece paket 2 deki yünlerin renkleri tercihe bağlı ,diğer paketteki hediyelerin renk değişimi maalesef yapılamayacaktır29 ekimin cumaya gelmesi sebebi ile hafta sonunu da dahil ettim Son Katılım Tarihi: 31 ekim Pazar gecesi 24.00 e kadar. Kazananlar ertesi gün blogumda duyurulacak.

İstedimki bu sene Cumhuriyet Bayramının coşkusunu blogumda da yaşayayım. Hediyelerimle daha cok kişiye hitap edebileyim bu sebeple 3 farklı paket hazırladım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder