3 Mayıs 2011 Salı

alacaknevarla-tadina-doyulmaz-kampanya

https://pinarlamoda.wordpress.com/2011/05/03/alacaknevarla-tadina-doyulmaz-kampanya/

«

‘Alacaknevar’la Tadına Doyulmaz Kampanya

Merhaba Değerli okuyucularım

  Çok güzel, bol hediyeli bir kampanya ile sizinleyiz. Hani bazı siteler vardır girmeyince farketmezsiniz ne zaman siteyi gezersiniz o zaman evet bunlar benim ihtiyacımız dersiniz alacaknevar.com sitesi bu sitelerden. Aklınıza daha önce gelmeyen, farklı, özgün ürünleri barındıran bir site. Hemen hemen hergün yeni ürünler yayına konulmakta böylece her ziyaret edişiniz de bambaşka bir dünya içine giriyorsunuz. Ürünler stoklarla satışa sunulmakta ve fiyatları çok makul her bütçeden kişi alabılıyor.  Bu yuzden beğendiğiniz bir ürün olursa stoklarda tükenmeden almanızı tavsiye ederim.

    Üstelik şu an sitede bir kampanya daha mevcut üye olanlara 10tl degerınde hedıye cekı var! Kampanyamıza katılarak bundanda yararlanabılecekınız:

   Her alışverişinizde 1TL olarak, toplamda 10 alışverişinizde 10TL olarak kullanabileceğiniz hediye çeki numaranız tarafınıza Üye Kayıt mailınızla beraber gönderilmektedir. Mail hesabınızın Spam (Önemsiz Posta) bölümünü de kontrol etmenizi rica ederiz. Hediye çeki numaranızı alışverişlerinizde Satın Alma aşamadında ödeme bilgilerinizi girmeden ilgili alana yazmanız yeterlidir. Buradan inceleyebilirsiniz. Sorularınız için bize info@alacaknevar.com adresinden email ile ya da sayfamızın üst tarafındaki Canlı Destek biriminden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla, Alacaknevar.com Ekibi

BAKALIM SITEMIZDE NE GIBI URUNLERIMIZ VAR:

KAMPANYAMIZ SONUNDA CÖMERT FIRMAMIZ TAM 10 KİŞİYE HEDİYE VERECEK BU SEFER Kİ HEDIYELERIMIZ SÜPRİZ! VE COK HOS HEDIYELER OLACAK:)

Kampanya Katılım Şartlarımız:

1) http://www.alacaknevar.com/default.asp?sayfa=uyeol siteye üye olunuz ve ÜYE OLDUGUNUZ ISMI MUTLAKA BURAYA YAZINIZ

2) https://www.facebook.com/pages/Alacaknevar/129255447145131?sk=wall guruba katılınız

3) Kampanyayı bloğunuzda yada facebooklarnızda duyurunuz linkini yorumlara ekleyiniz

4) Ad soyad mail adresi bırakınız.

Herkese bol sans dıler, degerlı kampanyamız ıcın alacaknevar.com sitesine çok teşekkür ederiz. KAMPANYA BASLANGIC: 3 MAYIS KAMPANYA BITIS 3 HAZIRAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder