25 Mart 2011 Cuma

http://www.tebrikler.com.tr/

   Nikah & Bebek Şekerinizi Seçerken...
Zevkli seçimleri son dakikaya ertelemeyin, kendinize bu iş için zaman tanıyın ve ardından zevkinizin keyfini çıkartın !
Günümüzde yapılan evlilik seremonilerinde nikah şekeri seçimi en az gelinlik seçimi kadar önemli yer tutmaktadır. Her alanda artış gösteren butik tasarımlar nikah şekeri ve hatta bebek şekeri tasarımına da damgasını vurmuştur. Sizi ve gecenizi özel kılacak olan unsurlar detaylarda gizlidir ve detaylara verdiğiniz önem kutlamanızı zarafete dönüştürebilir. Tebrikler ailesi olarak gelin adaylarına nikah şekerini ve anne adaylarına ise bebek şekerini seçerken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını özetlemeye çalıştık
            Nikah Şekeri Seçmenin Püf Noktaları
  • Yaşamınızın en özel ve en heyecanlı gününde bir prenses olmayı hayal ederken nikah şekerinizde prenseslere özgü olmalıdır düşüncesiyle yola çıkın.
  • Evlilik arifesinin tatlı telaşı içerisine girer girmez gelinlik ve mekan seçimizin hemen ardından nikah şekeri seçimine başlayın. Unutmayın ki hazırlıklarınızı düğün zamanından ne kadar uzun süre önce başlatırsanız düğününüzün özel olması için kontrolü de o derece ele almış olursunuz.
  • Nikah şekerinizi düğün konseptinize uygun seçerek bütünlük sağlayın. İlkbahar mevsiminde yemyeşil çimenlerin ve rengarenk çiçeklerin arasında bir kuğu zarafeti ile süzülürken nikah şekerinizde buna eşlik etmeli; Renkli kurdelelerin ya da bahar çiçeklerinin süslediği bir model ile... (bkz. Tebrikler –Nikah Şekeri-Sempatik ”İlkbahar Renkleri” )
  • Butik tasarımların yarattığı farklılık, itina ve kalite ile misafirlerinize verdiğiniz önemi vurgulayın. Parıl parıl yanan bir kristal tül içerisinde sunulan nefis sütlü çikolata kaplı badem şekerleri ile hazırlanmış nikah şekeriniz sizin gecenizde her şeyin kusursuz olduğunu belirtecek bir detaydır.
  • Nikah Şekerinize eklenecek olan isim kartının seçtiğiniz objeye uyumu da bir o kadar önemlidir. İsim kartının üzerine yazılacak olan özel bir metinle gecenin anlamını pekiştirmek sizin elinizde.
  • Nikah Şekerlerinizin sunumu için kullanacağınız tepsi ya da sepeti listenize mutlaka ekleyin.
  • Son olarak düğününüzün ardından misafirlerinizin nikah şekerinizi yemeye kıyamayacakları ve saklamak isteyecekleri bir model seçmek sizi ve düğününüzü daima unutulmaz kılacaktır.

         Bebek Şekeri  Seçmenin Püf Noktaları
  • Doğumunuzdan en az 1 ay önce bebek şekerlerinizin siparişini vermeye çalışın ki ani sürprizler çıkacak olsa bile bu yönden rahat edin.
  • Süslü hastane kapısını aralayarak içeri giren ziyaretçilerinizi en az bebeğiniz kadar sevimli hediyelerle karşılayın.
  • Bebeğinizin cinsiyetine göre yapılan renk seçiminin ardından şekerlerin sunumu için kullanacağınız sepeti ya da tepsiyi unutmamanızda fayda var. Zira bu şekilde  şekerlerin sevimliliği iki katına çıkacaktır.
  • Butik tasarımların yarattığı farklılık, itina ve kalite ile ziyaretçilerinize  verdiğiniz önemi vurgulayın. Parıl parıl yanan bir kristal tül içerisinde sunulan nefis sütlü çikolata kaplı badem şekerleri ile hazırlanmış bebek şekeriniz siz ve bebeğiniz için hayata güzel bir başlangıç niteliğinde algılanacaktır. 
  • Bebek şekerine eklenecek olan isim kartı seçtiğiniz obje ile uyumlu olsun. Özel bir metinle o güne daha fazla anlam katabilir tebessümleri çoğaltabilirsiniz.   

  • Mutlu doğumunuzun ardından ziyaretçilerinizin saklamak isteyecekleri bir bebek şekeri ile o günü ölümsüzleştirin. Bebeğiniz büyüdüğü vakit onun içinde tatlı bir hatıra olsun seçtiğiniz bebek şekeriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder