25 Mart 2011 Cuma

REFERANSLAR..



Çağla & Gencay
Düğünümüze katılan bayan konuklarımıza üzerinde düğün tarihimizin, ve isimlerimizin yazılı olduğu rengarenk yelpazeler dağıttık.Aldığımız geri bildirimlere göre herkes buna bayıldı. İyi düşünülmüş bir ayrıntı olduğu vurgulandı. (Çok oynayan bayanların işine yaradığı bir gerçek :))) )
Pınar Giray'a çok teşekkür ediyoruz..


Yelda & Mehmet

Masal gibi gecen dugunumuzun bir parcasi olan  nikah sekerleri dugun konseptimizle birebir uyum icerisindeydi. Bu masalda yer alan herkesin nikah sekerlerimize  gostermis oldugu begeni  icin,profesyonel yaklasiminiz, titizlik ve itinaniz  icin tekrar tekrar  tesekkur ederiz.
Sevgilerimizle…


Demet & Arda

Bu özel ve mutlu günümüzü o güzel nikah şekerlerimizle tatlandırdığı için Pınar Giray'a teşekkür ediyoruz.


Burcu & Gökhan

Öncelikle kendi ve eşim adına tüm bu süre zarfında bize destek olduğunuz ve her konudaki anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
İnanınki sürekli internetten alışveriş yapan birisi olarak bu kadar ilgi ve alaka ile daha önce hiç karşılaşmadığımı söylemek isterim
gerçekten işinizi çok ciddiye alıp severek yapıyorsunuz tekrar teşekkürler.

Canan & Buğra

Tebrikler.com ile en güzel hediyelere kavuştuk.
Tasarımı hem ekonomik, hem özgün, hem de çok estetik olan bu ürünleri herkese tavsiye ediyorum.Müşteri ilişkileri konusunda fark yarattığı kesin. İsteklerimize değer veren bir organizasyon/hediye şirketi bulmak gerçekten çok zor. Tebrikler bu konuda da fark yaratıyor.Alanında uzun vadede, ön sıralarda yer alacağına eminim.Sn.Giray’a da bu güzel, başarılı, özverili işletmesi için çok minnetarız.

Biz Tebrikler ile kızımızın doğumunda cicili bicili aynalardan yaptırarak tanıştık. Aciliyeti olan siparişimiz istediğimiz tarihte tarafımıza ulaştı. Şimdi, keşke düğünümüzden önce tanışıp nikah şekerimiz de Tebrikler tarafından tasarlanmış olsaydı, diye düşünüyoruz.



 http://www.tebrikler.com.tr/?p=referanslar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder