14 Mart 2011 Pazartesi

BEBEĞİNİZ İÇİN, PAPATYANIN EN DOĞAL HALİYLE TANIŞIN..

BEBEĞİNİZ İÇİN, PAPATYANIN EN DOĞAL HALİYLE TANIŞIN...

Pavloderm; pişik kreminden şampuana, vücut temizleme sütünden banyo sabununa, bebek yağından göğüs pedine, kulak temizleme çubuğundan ıslak temizleme mendile kadar geniş ürün çeşitliliği ile bebeklerin ve annelerin vazgeçilmezi olmaya aday...


Papatya özütüyle ve destekleyici diğer doğal özütlerle formüle edilen Pavloderm Bebek Bakım Ürünleri, geniş bir yelpazeye yayılan çeşitliliği sayesinde bebekler için en hassas cilt bakımını mümkün kılıyor. Papatya özütünün, iyileştirici, rahatlatıcı, yumuşatıcı, nemlendirici ve bakterilerden arındırıcı özelliklerinin tümünü, ürünlerinde bir araya getiren Pavloderm, annelerin, bebekleri için en vazgeçilmez tercihi olmaya da aday. Cildi nemlendirme kapasitesi en üst düzeyde olan ve nemi uzun süre hapsetme özelliğini taşıyan Pavloderm Bebek Bakım Ürünleri, aromatik kokusuyla bebekleri rahatlatırken, cildi tedavi etme ve güçlendirme gibi üstün farklarıyla öne çıkıyor.

Pişik Önleyici Krem, Saç ve Vücut Şampuanı, Vücut Temizleme Sütü, Bebek Yağı, Banyo Sabunu, Kulak Temizleme Çubuğu, Islak Temizleme Mendil ve Göğüs Pedi’nden oluşan ürün gamı ile annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Pavloderm, Türkiye genelinde, eczane satış ağı ile tüm annelere ulaşmayı hedefliyor.

Bebek cildinin hassasiyetini gözeterek formüle edilen Pavloderm ürünleri, cildin ph değerine uygun dengesi, alerji yapmayan içeriği, alkol ve boya içermeyen doğal haliyle, tüm klinik ve dermatolojik testlerden geçirilerek bebeklerin kullanımına sunuldu. Papatya özütünün yanı sıra diğer doğal özütleri de içeriğinde barındıran Pavloderm, kolay tahriş olabilen narin bebek cildini, cildin doğal yapısını koruyarak güçlendirmeyi amaçlıyor.

Pavloderm’in doğal bakım reçeteleri...
İçeriği, papatya özütüne ek olarak nergis özütüyle de desteklenen Pavloderm Pişik Önleyici Krem, bebek bezi bölgesinde oluşan tahriş ve kızarıklıklar için en doğal bakım reçetesini içeriyor. Ürün, pişik bölgesini güçlendirerek tahrişi önlüyor; pişik oluşmuş ise, cildi hızla yenileyerek tedaviye yardımcı oluyor. Ürün içeriğindeki papatya özütü, cildi nemlendirirken, aynı zamanda da esnek bir yumuşaklık sağlıyor. Tahriş olmuş cildin doğal yollarla iyileşmesini sağlayan krem, irritasyon önleyici, acıyı hafifletici ve bakterilerden arındırıcı etkisiyle bebeği rahatlatıyor. Üründeki papatya özütünün etkisini destekleyen nergis özütü ise, nergis çiçeğinin, doğadaki en hızlı iyileştirici bitki olması sebebiyle, cilt üzerindeki enfeksiyon, yara, kızarıklık ve yanıkları çabucak tedavi ediyor.

Papatya, zencefil, buğday tohumu ve zeytinyağı özütleriyle formüle edilen Pavloderm Saç ve Vücut Şampuanı, bebek cildinin hassasiyetle temizlenmesine ve doğal minerallerle beslenerek güçlenmesine destek oluyor. Cilt üzerinde bakteri oluşumunu engellemek için sık aralıklarla tekrarlanan banyo rutini, Pavloderm Saç ve Vücut Şampuanı’nın sabun içermeyen ve göz yakmayan formülü sayesinde kolayca gerçekleştirilebiliyor. Bebeğin saç ve vücut temizliğini bir arada yapan şampuanın içeriğindeki zencefil özütü, saç köklerini besleyerek güçlendirirken, derideki kuruluğun ve kepek oluşumunun önüne geçiyor. Damarları da yatıştıran zencefil özütü, vücuttaki kan dolaşımını düzenliyor ve hızlandırıyor.

İçeriği, papatya özütü ve yulafözü çekirdeği ekstresiyle doğallaştırılmış Pavloderm Nemlendirici Vücut Temizleme Sütü, bebeğin susuz temizliğinde ve değiştirme işlemi sonrası bez bölgesinin arındırılmasında annelere pratik ve kolay bir çözüm sunuyor. Bir parça pamuk yardımıyla, narin bebek cildini özenle temizleyen temizleme sütü, arındırma işleminin yanı sıra üst düzey bir nemlendirme sağlıyor.  Formülündeki yulafözü çekirdeği ekstresi, cildi temizleme özelliğine ek olarak üstlendiği antioksidan görevi sayesinde cildi besleyerek güçlenmesine yardımcı oluyor. 

İçerdiği soya yağı özütü ile öne çıkan Pavloderm Bebek Yağı, cildin nem kaybetmesi sonucu oluşan kuruluk etkilerini minimize ederek, en üst düzeyde cildi nemlendiriyor ve nemi hapsediyor. Böylelikle uzun süre yumuşak kalan cilt, tahrişlere karşı da koruma altına alınıyor. Özellikle banyo işlemi sonrasındaki nem kaybının önüne geçen ürün, çabucak koruyan cilde en yoğun nemlendirici bakımı uyguluyor. Formülündeki soya yağı özütü, güçlü besleyici etkisi sayesinde cildin incelmesini önlüyor ve yumuşatarak cilde elastikiyet kazandırıyor.

Bakterilerden arındırıcı etkisi ve hoş kokusuyla fark yaratan Pavloderm Bebek Sabunu, cilt besleyici mineralleri, kremli ve yumuşatıcı köpükleriyle, yalnızca bebek ciltleri için değil, yetişkin ciltleri için de tercih edilebilecek doğal bir ürün... Cildi tahriş etmeden ve kurutmadan temizleyen bebek sabunu, aynı zamanda cildi güçlendirerek gelişmesine yardımcı oluyor. Papatya özütünün, arındırıcı, yumuşatıcı, nemlendirici ve besleyici özelliklerini bünyesinde taşıyan ürün, gliserin içeriği ile de yoğun nemlendirme özelliğine sahip bulunuyor.

Pavloderm Islak Temizleme Mendili ve Pavloderm Kulak Temizleme Çubuğu, annelerin bebekleri için ihtiyaç duydukları hassas ve narin bakımın tamamlayıcı ürünleri olarak kullanıma sunuluyor. Emniyet bariyerli olarak tasarlanan kulak temizleme çubukları, herhangi bir tehlike arz etmeksizin bebeğin kulak içini güvenle temizliyor. Islak Temizleme Mendili ise, arındırıcı etkisiyle ciltte tam bir temizlik ve yumuşaklık sağlıyor. İçerdiği özel formülle, bebek cildine en hassas dokunuşla temas eden mendiller, besleyiciliği ve bebek cildine uyumlu yumuşaklığıyla öne çıkıyor. Her annenin bebek çantasında yer etmeyi hedefleyen ürün, ıslak yapraklarıyla cildi tahriş etmeden temizliyor.

Pavloderm, yeni doğum yapmış anneleri de unutmadı... Emziren annelere özel olarak tasarlanan ve anatomik yapısıyla göğüs kıvrımına üst düzeyde uyum gösteren Pavloderm Göğüs Pedi, emzirmeyle hassaslaşan göğüs uçlarını daha fazla tahrişten koruyor, bakteri oluşumundan alıkoyuyor ve sıvı fazlasının giysi üzerine taşmasına engel oluyor. Yumuşak, ultra emici ve sızıntı önleyici polimer astarı kullanım rahatlığı ve konfor sağlıyor.

Daha ayrıntılı bilgi için:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder