25 Mart 2011 Cuma

HAKKIMIZDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ..

Sipariş

İlgilendiğiniz ürünü sağ tarafta bulunan sipariş butonundan tıklayarak istenen bilgileri doldurduktan sonra bize iletebilirsiniz.

Minimum sipariş adeti Nikah ve Bebek Şekerleri için 50 adet,Bekarlığa Veda ürünleri için ise 30 adettir.

Tebrikler, ürün malzemelerini müşterilerinin siparişlerine göre tedarik etmektedir. Bu durumdan dolayı ürün stok bilgisi için iletişime geçmeniz rica olunur.

Sipariş teslim süresi seçilen modele göre 15 - 25 gün arasında değişiklik göstermektedir. Daha kısa sürede teslimat için lütfen iletişime geçiniz.

Talep ettiğiniz farklı tasarım ve modeller için bize danışabilirsiniz.
 
 
 
Ödeme
 
Siparişiniz sonrasında toplam tutarı banka hesabımıza havale / EFT yolu ile ödemesini gerçekleştirerek tarafımıza bilgi vermeniz rica olunur.
 
 
Teslimat
Hazırlanan ürünleri Mecidiyeköy, Gayrettepe ve Ulus'da yer alan teslimat noktalarından kendiniz teslim alabileceğiniz gibi anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile Türkiye’deki tüm noktalara gönderebilmekteyiz. Bu durumda kargo ücreti alıcıya ait olup ücret bilgilendirmesi teslimat öncesinde yapılacaktır.
 
Yurtdışı teslimatlarda  kargo ücreti önceden belirlenerek sipariş ücreti ile birlikte temin edilmesi gerekmektedir. Teslimat süresi varış adresine göre değişebilmekte olup tarafınıza önceden bilgilendirme yapılacaktır.
 
Kargo teslim süresi şehir içi siparişlerde 1-2 iş günü, şehir dışı siparişlerde ise 1-4 iş günü arasındadır.Kargo seçenekleri sipariş sırasında müşterilemize sunulmaktadır. Tebrikler, gerekli durumlarda daha hızlı gönderimde bulunmak amacıyla kargo firması değişikliği yapabilir. Bu değişiklikten dolayı müşteriden ek bir ücret talep edilmez.
 
Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslimatı yapan kurye önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar veya eksiklik varsa kuryeye iade ederek veya kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra firmamız kargo firmasının “görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu” onayladığını unutmayınız. Kargo firması tarafından tutulan tutanağı iletişim kısmında yer alan adresimize göndererek durumu mail adresimize de bir e-posta aracılığı ile lütfen bildiriniz.Tebrikler ürünü yeniden temin ederek en kısa sürede teslimatın tekrarlanmasını sağlayacaktır.
 
 

İade Koşulları
 
Ambalajı açılmış, kullanılmış,tahrip edilmiş vesair şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilemez. Kargo/Kurye teslimatı kabulünden sonra üründe ve ambalajında herhangi bir açılma,bozulma,kırılma,tahrip,yırtılma,kullanılma vs. Durumları tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilmemesi halinde; ürün iade alınmayacak ve bedeli iade edilmeyecektir.
 

http://www.tebrikler.com.tr/?p=musterihiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder